Blog kunstcoaching Collectief Derde Wal via COEN

Jackelien Top van Top KunstbureauCOEN cultuur en ondernemen koppelde als mij als kunstcoach aan Collectief Derde Wal een kunstenaarscollectief uit Nijmegen

Coaching bij het schrijven van een projectplan
Ik ondersteunde en adviseerde hen bij het schrijven van een projectplan voor een tentoonstellingsproject voor jonge kunstenaars. Met als doel dat ze na dit coaching traject van zes gesprekken en feedback op teksten zelf een compleet projectplan kunnen schrijven. In een goed plan heb je een duidelijk doel voor ogen, een doelgroep, een pr-plan erbij en een heldere begroting. Je begint met de beschrijving van je eigen organisatie, missie, visie en haalbare doelstellingen. Daar hebben we aan samen aan gewerkt en met een goed resultaat.

Aanvragen van subsidie
Collectief Derde Wal heeft dit projectplan ingezet bij het aanvragen van subsidies en fondsen. Samen met hen heb ik georiënteerd op passende subsidies voor dit project en daarna hebben ze zelf de aanvragen ingediend. Op dit moment zijn ze in afwachting van reacties van de fondsen (mei 2015). Het was een leuke opdracht en een succesvolle samenwerking.

logoWat zeggen COEN en Collectief Derde Wal over deze samenwerking
Ben je benieuwd wat Collectief Derde Wal en COEN over onze samenwerking zeggen? Lees meer in het blogbericht op de site van COEN.